Home Det här arbetar jag med

Det här arbetar jag med

När Ni vill tillverka något från grunden med egen design, måttanpassa, renovera, restaurera, reparera och när Ni söker någon som skall göra det varsamt, skickligt och med kvalité kontaktar Ni Gaspar Service!

Jag bygger och snickrar efter Era önskemål! Ni bestämmer mått, modell och material.

Jag arbetar med snickeri, finsnickeri, reparationer, köksrenovering (byter ut gamla kök mot nya/ ny planlösning), platsbyggda garderober och möbler, bygger altan och terasser,  möntering av fönstrar och dörrar, bastubygge, kakelsättning, klinkerläggning, golvläggning, golvslipning, mattläggning, väggar, målning, tapetsering, montering, m.m.

Kort sagt Ni önskar – jag gör!

Om man som kund inte har någon erfarenhet vet man inte alltid vad som är genomförbart ur ett byggnadspraktiskt perspektiv. En erfaren hantverkare känner till alla för-och nackdelar med det önskade arbetet. Genom att bolla idéer med en erfaren hantverkare kan Ni få vägledning och inspiration.

rrdDet känns alltid bra att förnya hemmet och göra det personligare. Dock är det inte alltid lätt att hitta det man söker efter på marknaden. Det är här som jag kommer in i bilden och hjälper Er att förverkliga Era önskemål med min kunskap och erfarenhet.

Det kan handla om ombyggnation av rum, renovering/ombyggnation och montering av nytt kök, ny bastu, nytt golv, nya trappor, nya garderober, en ny hylla som sträcker sig över en hel vägg, elementskydd, ett nytt nattduksbord m.m. 

Ni kanske vill ha en ny altan, ny terrass, soldäck, nytt staket, ny grind m.m. ute!

Vi enas om vad jag skall leverera och när arbetet skall vara klart samt hur betalning skall ske.  När arbetet är slutfört så slutfakturerar jag nettopris inkl.moms med villkor 10/30 dagar eller enligt överenskommelse. Dessutom kan Ni använda Er av ROT-avdraget för att få arbetet till ett mycket billigare pris. Ni har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden. Allt som du behöver veta om nya ROT-avdraget kan du läsa här: Rot-rabatt