Home Om Gaspar Service

Om Gaspar Service

Hej!

Jag heter Dusan Gaspar. Jag kommer från fd Jugoslavien/ Bosnien och är utbildad gymnasieingenjör för final bearbetning av trä och designer. Sedan tre generationer har min familj arbetat med finsnickeri allt från inredningssnickeri, möbelsnickeri, möbelrestaurering till instrumenttillverkning! Jag har jobbat med snickeriarbete och design i ca 30 år.

Till Sverige kom jag med min familj år 1994 (p g a kriget i Jugoslavien). Sedan dess har jag jobbat här som möbelsnickare, designer och tekniker. Jag är också intresserad av konst och har restaurerat antikmöbler. Som hobby målar jag i olja och i akvarell. Jag har haft några utställningar både här i Sverige och i hemlandet.

År 2006 bestämde jag mig för att starta Gaspar Service som enskild firman (vid sidan om) och samtidigt fortsätta jobba deltid som anställd. Jag jobbade som tekniker och designer i en firma som tillverkar luftrenare. Gaspar Service har gjort en del servicejobb på deras produkter.

Här nere kan ni se några av mina tavlor.

Klicka på bilden för större format.